"Az étvágy ugyanaz a testnek,mint a szerelem a léleknek.A gyomor a karmester,amely érzelmeink nagy zenekarát vezényli.Enni,énekelni,szeretni,emészteni,ez annak az operettnek a négyfelvonásosa,amit Életnek nevezünk!"
(Rossini) ..........A marha velős csontokat húslevesbe főztem bele.Érlelt bélszín szeletből steaket sütöttem,majd felkockáztam.A velőt óvatosan a bélszínhez kevertem,hogy ne nagyon törjön....Csipet szecsuáni borssal,sóval ízesítettem,majd gímgombával,és olívás-fokhagymás-petrezselymes salsával tálaltam a pirítósok mellé......
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.