A céklát félbe vágva,sóval olíva olajjal kakukkfűvel balzsamecet krémmel puhára sütöttem.A friss zöld salit ,saját készítésű és ízesítésű levendulás ecettel,és olíva olajjal ízesítettem.
Kacsamáj pástétom salátával sült céklával
Olíva olajon lilahagymát fonnyasztottam,rádobtam a kacsamájat és erdei gombákat,babérlevéllel,kakukkfűvel,majorannával,sóval borssal puhára pároltam,majd az egészet leturmixoltam.Hozzákevertem a szarvasgomba olajba áztatott mazsolát,és baconnal kibélelt formában készre sütöttem az egészet.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.