2015. május 26. 14:28 - Zsolt Novák

Paprikás csirke krémleves kapros juhtúrós galuskával,fokhagymás abárolt taréjjal

A 2015-ös Gourmet fesztivál főszereplője a paprikás csirke volt.Ezért gondoltam hogy én is hozzájárulok valamivel még ha nem is ott hanem itt az én kis konyhámban.

A csirkecombok pörköltként kezdték,jó sok ledarált vöröshagymával,bolti üveges lecsóval (esküszök rá!!!) és pici bazsalikommal.Amint a hús megpuhult tejföllel behabartam,és kivettem belőle a leveshez szükséges mennyiséget.Tyúkhúsleves alaplével felöntöttem és tovább pürésítettem pörkölt hússal.

A paprikás csirkéhez májas tőtike lett a köret.

Juhtúrós kapros galuskát készítettem kisütött pancetta kockákkal összedolgozva, levesbetétként,amit jó fokhagymásra abárolt taréjjal tálaltam meg....

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr117492792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2015.05.27. 12:01:51

tálaltad FEL (és nem meg), illetve szerintem abált, nem abárolt.

amúgy jól néz ki és finom is lehet.

Zsolt Novák 2015.05.27. 12:04:35

@protézisesh:
Köszönöm szépen a kiigazítást,oda fogok figyelni ezekre! Megtisztelő,hogy benéztél az én konyhámba!
süti beállítások módosítása