A 2015-ös Gourmet fesztivál főszereplője a paprikás csirke volt.Ezért gondoltam hogy én is hozzájárulok valamivel még ha nem is ott hanem itt az én kis konyhámban.
A csirkecombok pörköltként kezdték,jó sok ledarált vöröshagymával,bolti üveges lecsóval (esküszök rá!!!) és pici bazsalikommal.Amint a hús megpuhult tejföllel behabartam,és kivettem belőle a leveshez szükséges mennyiséget.Tyúkhúsleves alaplével felöntöttem és tovább pürésítettem pörkölt hússal.
A paprikás csirkéhez májas tőtike lett a köret.
Juhtúrós kapros galuskát készítettem kisütött pancetta kockákkal összedolgozva, levesbetétként,amit jó fokhagymásra abárolt taréjjal tálaltam meg....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
protézisesh 2015.05.27. 12:01:51
amúgy jól néz ki és finom is lehet.
Zsolt Novák 2015.05.27. 12:04:35
Köszönöm szépen a kiigazítást,oda fogok figyelni ezekre! Megtisztelő,hogy benéztél az én konyhámba!