A szarvas nyakat kiklopfoltam,fürj mellből ragut készítettem gombával és pancettával....
A hússzeletre bacont és zsályát raktam,majd a ráhalmozott raguval felgönygyöltem.Szorosan fóliába tekertem és kipároltam.
A roládot átpirítottam és friss zöldhagymás-petrezselymes pürével tálaltam...a Spanyol mártást hagyományos módon,lepirított csontokból,paradicsom pürével,melaszos barna cukorral,zöldségekkel,vörös borral készítettem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.