2015. január 11. 08:43 - Zsolt Novák

COQ AU VIN

(Kokoven)

Először vagy 10-15 éve hallottam ezt az eredeti receptet a Francia Mikitől aki egyébként Miklós bácsi,de Jancsival így neveztük....  ( állítólag légiós is volt! )......Egy monda szerint, eredete,még a római korra nyúlik vissza de széles körben csak az 1900-as évek elején lett…

Tovább
2 komment
2015. január 08. 16:04 - Zsolt Novák

Halfilé fekete tésztával, paradicsomos kagylóraguval

(Filetto di pesce con pasta nera con pomodoro e KAGYLÓ)

A halfilét sóztam,borsoztam majd először bőrén aztán mindkét oldalán oliva olajon készre sütöttem. A fekete tésztát hagyományos módon al dente főztem,csípet sóval..A kagylóragut fokhagymával,paradicsommal borssal,és fehér borral készítettem. Ötlet: Készíts Te is a…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása