Vegyes halcsontokból,uszonyokból halfejekből hagymával,foghagymával kevés zöldséggel szemes borssal, szűk lére engedve,addig főztem,amíg ki nem állta a "kocsonyapróbát".Habbá vert tojásfehérjét hozzákeverve derítettem tisztára a lét,majd szitaszöveten átszűrtem.
A vegyes zsülien zöldségeket hagymával ecettel koriander maggal,sóval pici cukorral előforraltam,majd olivaolajban érleltem.
Majd pedig füstölt hallal megtálaltam.....
Bor ajánló: Gatao Vinho Verde.....azaz egy Portugál zöld bor.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.