2015. január 06. 14:02 - Zsolt Novák

Bükki sajt ízelítő rozmaringos ribizli lekvárral,szeklicés szarvasgombás vajjal

(avagy: "A sajt nélkül végződő vacsora olyan, mint egy félszemű szépasszony.")

Tudom,tudom....amiből lekvárt,abból pálinkát is lehet főzni!

Életemben először készítettem lekvárt gyümölcsből...A bükki sajtokkal azonnal remek barátok lettek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr327047217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása