Kisburgundiban párolt vaddisznó karaj,a Francia vidék zamataival,Kakukkfüves cukkinis zúzaragu,rozmaringos báránymájjal töltött cukkinivirág tempura,Csicsóka-cukkini tócsni,sáfrányos majorannás resztelt libamáj,rozmaringos kacsamell,Rohschinkenmelone , mozzarella di bufala,Tejfeles babgulyás,csak úgy,megcsavarva, ahogy azt én tudom,Guacamole zeller csipsszel,Csomboros székelykáposzta füstölt libamellel,kacsamájjal,friss tunkolós kenyérrel.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.