A halfilét sóztam,borsoztam majd először bőrén aztán mindkét oldalán oliva olajon készre sütöttem.
A fekete tésztát hagyományos módon al dente főztem,csípet sóval..A kagylóragut fokhagymával,paradicsommal borssal,és fehér borral készítettem.
Ötlet: Készíts Te is a fűszervaj mintájára zöldfűszeres olivaolajat (lásd az egyik fotón) Ízlés szerint készítheted, de fontos,hogy fagyaszóban kell tárolnod!!!
Bor ajánló! Juhász Testvérek Egri Chardonnay 2013
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.