A felkockázott pancettát kevés olajon erős lángon megpirítottam,majd kiszedtem a serpenyőből.A megmaradt zsíradékon a vörös és lila hagymát üvegesre pároltam.Borssal,kevés kakukkfűvel ízesítettem, visszakerült a jól megpirult pancetta,és a vöröslencse,valamint a legvégén a konzerv bab....(konzerv babot használok a gyorsaság végett) Az egészet készre főzöm!
A véreshurkát lehet akár bőrében,akár abból kiszabadítva is megsütni.Az ekészült véreshurkát zsemle croutonra tálaltam egy tükörtojással,friss újhagymával.
Közvetlenül fogyasztás előtt javaslom a tükörtojás sárgáját megvágni,ami gusztusosan ráomlik az ételre.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.