Mivel én bor kóstoláshoz terveztem,ezért komplex ízekkel tálaltam meg,hogy a borsor megtalálja az ételben a barátait: házi füstölt sonkával,kézműves csokival,szarvasgombával,első gyümölcs lekvárommal (rozmaringos-ribizlis) és szeklicés kacsazsíron pirított bagettel,lilahagyma lekvárral....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2015.01.28. 18:01:26
Zsolt Novák 2015.01.28. 21:03:36
Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2015.01.29. 13:48:05
A gyümölcsmustár (mostarda di frutta) egy olasz köret húsokhoz, a gyümölcsöket cukorral és egy kis mustárral felfőzik, gyakorlatilag a kandírozott gyümölcs egy pikáns fajtája.
Zsolt Novák 2015.01.29. 21:27:01
elzee 2015.02.01. 12:55:00
Zsolt Novák 2015.02.01. 14:32:51