Olíva olajon vöröshagymát,fokhagymát pirítottam,rádobtam a növendék bárány kockákat,majd tovább pirítottam méreg erős curry ...
Őzes cannelloni , vaddisznó-karaj fekete köményes szárzeller pürével
(nem kisebb megmérettetésre készítettem,mint a Fishing & Hunting tv csatorna Vadászok konyhája főzőversenyére)
Nagyon kedvelem a mediterrán jellegű és olaszos konyhát, de vadászember lévén szívesen főzök természetesen vadat is.(már mint ha ez elment ...
Székely káposzta falusi-kemencés tunkolóskenyérrel
Spagetti a la "Tutto Italia"
A spagettihez paradicsom szószt készítettem friss és konzerv hámozott pomodoriból,aglioval,basilikoval,és riganival,pici con zucchero e sale.....
...
Első házi olajos halam
Egy lábast alufóliával kibéleltem.A halszeleteket rétegeztem babérlevéllel,szemes borssal,boróka bogyóval,koriander maggal,sóval pici barna ...
Görög est...Souvlaki,Görög sali,Taramas
A 80-as évek végén,és a 90-es évek elején gyakran töltöttem a nyarat Görögországban....Az a megtiszteltetés ért hogy bejáratos voltam egy, az ...
Kacsamell, paprika bruschettás fusillivel,rozmaringos tea jus-vel
A trikolor paprikákat megsütöttem,sóval őrölt borssal ízesítettem,majd fél napig szarvasgombás olajban érleltem.Fekete tölcsérgombát ...
Egy kis mediterrine
(illetve mediterrán)
Báránygombócos eintopf
Sanglier au vin rouge
(Paradicsomos szeklicés polentával)
Az elősütött vaddisznó karajt jó bőségesen körbekerítettem hagymával,fokhagymával,gombával,császárhússal,és a provanszi fűszerkeverékemmel ...