A trikolor paprikákat megsütöttem,sóval őrölt borssal ízesítettem,majd fél napig szarvasgombás olajban érleltem.Fekete tölcsérgombát olívaolajon megfuttattam,hozzáadtam a sült paprikát,majd a tűzről levéve,durvára vágott petrezselyem zöldjével szórtam,majd dobvarázva orsótésztával kevertem össze.
A kacsamellet rosera sütöttem és hagytam 10 percig pihenni.
Karamellizált barna cukorból,zöld teából és egy kis rozmaring ágacskából beforralt jus-t készítettem....ami nem olyanra sikerült mint szerettem volna.Mártást készíteni nagyon nehéz szerintem...már már művészet a tökéletes mártás.
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: Mandiner blogajánló 2015.06.26. 15:39:01
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.