2015. június 24. 15:37 - Zsolt Novák

Kacsamell, paprika bruschettás fusillivel,rozmaringos tea jus-vel

A trikolor paprikákat megsütöttem,sóval őrölt borssal ízesítettem,majd fél napig szarvasgombás olajban érleltem.Fekete tölcsérgombát olívaolajon megfuttattam,hozzáadtam a sült paprikát,majd a tűzről levéve,durvára vágott petrezselyem zöldjével szórtam,majd dobvarázva orsótésztával kevertem össze.

A kacsamellet rosera sütöttem és hagytam 10 percig pihenni.

Karamellizált barna cukorból,zöld teából és egy kis rozmaring ágacskából beforralt jus-t készítettem....ami nem  olyanra sikerült mint szerettem volna.Mártást készíteni nagyon nehéz szerintem...már már művészet a tökéletes mártás.

Szólj hozzá!
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr487570224

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.06.26. 15:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása