Nagyon kedvelem a mediterrán jellegű és olaszos konyhát, de vadászember lévén szívesen főzök természetesen vadat is.(már mint ha ez elment vadászni,ez meglőtte,és ez haza is vitte....)
Ebben a kompozícióban,megpróbáltam a kettőt ötvözni.
A száraz Cannelloni tésztákat a következőkkel töltöttem: darált őz lapocka,friss oregánó,rozmaring,apró kockákra vágott paradicsom,só bors tojás,fekete tölcsérgomba.Összeállítottam a tejszínes parmezános mártást,ebben pároltam a tészta megpuhulásáig,aztán grillező alatt még plusz mozzarellát olvasztottam rá.
A vaddisznó karaj minkét oldalát zsírban kérgesre sütöttem,majd dobtam mellé hagymát,fokhagymát boróka bogyót,babérlevelet,zöld fűszereket paradicsomot,majd a párolás után zsírjára visszasütöttem.
A halványítózeller pürét fekete köménnyel kaporral készítettem el, krumplipüré módjára,tejföllel,vajjal.
A sült visszamaradt zsírját átpaszíroztam hozzáadtam darabka vajat,csatos üvegbe töltöttem,beletépkedtem egy darab karajt ... így még lett rilettem is...hurrráááá!!!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.