A spagettihez paradicsom szószt készítettem friss és konzerv hámozott pomodoriból,aglioval,basilikoval,és riganival,pici con zucchero e sale.....
Bőségesen megszórtam reszelt formaggio Parmigianoval és hát így lett tálalva ez a remek Olasz jellegű tésztaétel.
Node....A parmezán kosárkából mindenki szabadon választhat,hogy mivel is gazdagítja a pastát!!! Magozatlan olívabogyó,pirított fenyőmag,kapribogyó, aszalt paradicsom.
Buon Appetito!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.