2015. június 14. 10:23 - Zsolt Novák

Sanglier au vin rouge

(Paradicsomos szeklicés polentával)

Az elősütött vaddisznó karajt jó bőségesen körbekerítettem hagymával,fokhagymával,gombával,császárhússal,és a provanszi fűszerkeverékemmel (kakukkfű,bazsalikom,oregánó,petrezselyem,majoranna,zsálya,rozmaring,tárkony)

Majd rendesen felöntöttem jófajta egri vörössel,és készre pároltam,

A puhára párolódott süldőkarajt rusztikus darabokra szedtem , paradicsomos szeklicés polentára tálaltam,és meglocsoltam a besűrűsödött leszűrt pecsenyeszafttal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr417542172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása