Az elősütött vaddisznó karajt jó bőségesen körbekerítettem hagymával,fokhagymával,gombával,császárhússal,és a provanszi fűszerkeverékemmel (kakukkfű,bazsalikom,oregánó,petrezselyem,majoranna,zsálya,rozmaring,tárkony)
Majd rendesen felöntöttem jófajta egri vörössel,és készre pároltam,
A puhára párolódott süldőkarajt rusztikus darabokra szedtem , paradicsomos szeklicés polentára tálaltam,és meglocsoltam a besűrűsödött leszűrt pecsenyeszafttal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.