2015. július 15. 15:51 - Zsolt Novák

Bárány curry mangó salsával,lime-os mascarponéval

Olíva olajon vöröshagymát,fokhagymát pirítottam,rádobtam a növendék bárány kockákat,majd tovább pirítottam méreg erős curry pasztával.Fölengedtem vízzel,készre pároltam,beforraltam sűrű szaftjára,majd kissé édeskés kókusztejjel lágyítottam az ízeket.

Mangóból,lilahagymából,kápiából,fél lime levével sóval borsmentával salsát készítettem,majd ráhalmoztam a curryre.

A friss koriander csokorra lime-os mascarpone krém került.

Egri barrique Chardonnayt ajánlok hozzá...gyönyörűen egészítik ki egymást....megengemis......

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr337630340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása