Olíva olajon vöröshagymát,fokhagymát pirítottam,rádobtam a növendék bárány kockákat,majd tovább pirítottam méreg erős curry pasztával.Fölengedtem vízzel,készre pároltam,beforraltam sűrű szaftjára,majd kissé édeskés kókusztejjel lágyítottam az ízeket.
Mangóból,lilahagymából,kápiából,fél lime levével sóval borsmentával salsát készítettem,majd ráhalmoztam a curryre.
A friss koriander csokorra lime-os mascarpone krém került.
Egri barrique Chardonnayt ajánlok hozzá...gyönyörűen egészítik ki egymást....megengemis......
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.