A fekete lencsét apróra kockázott panchettával,óvatosan sózva,lilahagymával félkészre főztem,hozzáadtam a halványító zellert,és az ereitől és magvaitól megszabadított chili paprikát,és csak a legvégén kapta meg a friss aprított petrezselyem zöldet.
A kősüllőt sóztam,keresztre irdaltam,és mindkét oldalát ropogósra sütöttem.
Kevés tejszínnel mascarponét kevertem ki,és hozzáadtam a fölcsíkozott bazsalikomot,és ez került a friss szaftos fügére.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.