2015. május 18. 22:20 - Zsolt Novák

Nyúl becsinált krémleves

Juhtúrós sült zsemlepogácsával,nyúl marshallal

mini-nyul1.jpgA nyúl aprólékot fokhagymával,vöröshagymával,boróka bogyóval tárkonnyal félkészre főztem,majd kockára vágott vegyes zöldséget adtam hozzá.Miután minden megpuhult,Tejföllel,citromlével,mustárral.frissen őrölt borssal,keményítővel a levest besűrítettem,majd leturmixoltam pürés krémlevessé.

Levesbetétnek zsemlyegombócot csináltam juhtúróval,pogácsát formáztam belőle, és nem kifőztem,hanem kisütöttem....erre halmoztam a Marshall nyúlmájat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr827471336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása