2015. április 06. 13:42 - Zsolt Novák

Véres hurka szarvasgombás rizottóval.

Nem tudom osztjátok e a véleményemet,de  nem bánunk elég bőkezűen a véres hurkával....megosztó fogás lenne? Egyébként én is ritkán készítem,pedig még szeretem is!

A hurkát megsütöttem alaposan kinyomkodtam a bélből és összekevertem kacsazsíron megpirított zsemlye kockákkal.

A rizottót fehérborral,tejszínnel,szarvasgombával,és parmezánnal készítettem el.

A zsemlekrutonra,tálaláskor néhány általam kedvelt és nagy becsben tartott finomságot halmoztam: lilahagyma csatnit,oregánóval pirított padlizsán kockákat,és egy kis paradicsomot.Mindenből a villára púpozva egymás remek kiegészítői lettek, garantálva az íz orgiát.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr457343660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Novák 2015.04.07. 18:55:55

@bagusz:
Köszönöm szépen,hogy megtiszteltél a kommenteddel...igyekeztem szép vékonyra szeletelni.
Köszönöm hogy benéztél az én konyhámba :)
süti beállítások módosítása