Nem tudom osztjátok e a véleményemet,de nem bánunk elég bőkezűen a véres hurkával....megosztó fogás lenne? Egyébként én is ritkán készítem,pedig még szeretem is!
A hurkát megsütöttem alaposan kinyomkodtam a bélből és összekevertem kacsazsíron megpirított zsemlye kockákkal.
A rizottót fehérborral,tejszínnel,szarvasgombával,és parmezánnal készítettem el.
A zsemlekrutonra,tálaláskor néhány általam kedvelt és nagy becsben tartott finomságot halmoztam: lilahagyma csatnit,oregánóval pirított padlizsán kockákat,és egy kis paradicsomot.Mindenből a villára púpozva egymás remek kiegészítői lettek, garantálva az íz orgiát.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
bagusz · http://blog.truffle.hu/ 2015.04.07. 18:53:19
Zsolt Novák 2015.04.07. 18:55:55
Köszönöm szépen,hogy megtiszteltél a kommenteddel...igyekeztem szép vékonyra szeletelni.
Köszönöm hogy benéztél az én konyhámba :)