A salátát a XIX. század vége felé a Waldorf Hotel séfje készítette el először.
Ez alapján jött az ötlet,és gondoltam egy merészet!
A saláta alapanyagaiból krémlevest készítettem.
Zellerből,angol zellerből,almából,és darált dióból tejszínnel,sóval frissen őrölt borssal készült el ez az izgalmas,igazán pikáns leves!
Melaszos nádcokorral almát,diót karamellizáltam és fekete tésztával halványító zellerrel valamint mozsárban tört pirított dióval tálaltam meg.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2015.02.16. 23:43:46