2015. január 26. 13:30 - Zsolt Novák

Lecsó krémleves bevert tojással

( egy lecsó fesztivál margójára)

Dósa Tibor barátom,Királyi Főszakács a Felnémeti lecsófőző verseny és fesztivál egyik főszervezője,már többször meginvitált de még soha nem jutottam el addig hogy induljak a megmérettetésen....

Ezért az egyik alap fogást,a tojásos lecsót újragondoltam,csavartam rajta egyet és így született meg ez a leves.

Az ízletes lecsót leturmixoltam kevés tejszínnel,majd buggyantott tojással és pirított házi morzsával tálaltam.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr817110657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elzee 2015.02.01. 13:01:37

Kipróbálom... eddig csak lecsókrémet készítettem, amit pirítósra kentem.

Zsolt Novák 2015.02.01. 14:28:28

@elzee: Tisztelt elzee! Köszönöm a megtisztelő figyelmedet ,sikeres kísérletezést kívánok a kedvenc lecsónkkal!!! Zsolt
süti beállítások módosítása