Hagyományosan vasárnapi húsleves módjára főztem meg a gyöngyösmadarat.Az elkészült levest 2cl jó minőségű konyakkal ízesítettem,levesbetétként házicsíkot és macesz gombócot kínáltam hozzá.
Hagyományosan vasárnapi húsleves módjára főztem meg a gyöngyösmadarat.Az elkészült levest 2cl jó minőségű konyakkal ízesítettem,levesbetétként házicsíkot és macesz gombócot kínáltam hozzá.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.