2015. január 20. 09:06 - Zsolt Novák

Gyöngytyúk leves

Hagyományosan vasárnapi húsleves módjára főztem meg a gyöngyösmadarat.Az elkészült levest 2cl jó minőségű konyakkal ízesítettem,levesbetétként házicsíkot és macesz gombócot kínáltam hozzá.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr17090849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása