A káposztás tésztát hagyományos módon készítettem,sóztam borsoztam.
A libamáj szeletkéket,a kacsacomb pirítása közben megsütöttem kacsazsíron,nem kellett neki sok idő éppen csak megkapattam mindkét oldalát.
A combot csak sóval és borssal fűszereztem először a bőrén majd a nyitott oldalán kissé kérgesre pirítottam,felöntöttem kevés fehér borral....pároltam,majd saját szaftjában a visszamaradt zsiradékon készre sütöttem.
A káposztás tésztát összekevertem a sült libamáj szeletkékkel,karamellizált almát készítettem,majd megtálaltam az ételt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.