2015. január 13. 14:32 - Zsolt Novák

Kacsacomb, libamájas-káposztás cvekedlivel

A káposztás tésztát hagyományos módon készítettem,sóztam borsoztam.

A libamáj szeletkéket,a kacsacomb pirítása közben megsütöttem kacsazsíron,nem kellett neki sok idő éppen  csak megkapattam mindkét oldalát.

A combot csak sóval és borssal fűszereztem először a bőrén majd a nyitott oldalán kissé kérgesre pirítottam,felöntöttem kevés fehér borral....pároltam,majd saját szaftjában a visszamaradt zsiradékon készre sütöttem.

A káposztás tésztát összekevertem a sült libamáj szeletkékkel,karamellizált almát készítettem,majd megtálaltam az ételt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr167067985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása