Farhátból és combból készítettem a levest.Hagyományos módon, amolyan vasárnapi húsleves mintára.
Na most....macesz gombócot nem is olyan egyszerű készíteni...mármint olyat ami sikerül is.
Az első próbálkozásomat ha Dobó István váruram használhatta volna ágyúinak töltelékeként,,jóval rövidebbre vehette volna a török lődözését.Mert hát miért is csinálnám úgy,mint azt ahogy a jól bevált receptek ajánlják?!
Én egyébként gyömbérrel libazsírral pici szódavízzel és petrezselyem zöldjével készítem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.