Németül,és Osztrákul is Tafelspitz.... :D (ejtsd: tafelspicc)
Az Osztrák,és Bajor konyha jellegzetes fogása,aminek legendája Ferenc József császárig nyúlik vissza.Személyes tapasztalataim szerint marha,de leginkább tinimarha-borjú fartőből készül.
Egy fél, csontos szarvas nyakból kevés lére engedve, erős testes húslevest főztem...A tányérhúst főtt szarvasnyak filéből,a levesben főtt zöldségekből gombából krumpliból és tejszínes tormamártásból állítottam össze.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.