Egy töltést kibontottam káposzta zakójából,és kisebb darabokra vágtam.Olajon piros paprikát pirítottam,hozzáadtam a káposzta levelet,aztán a tejfölt és az egészet összeforraltam.Leturmixoltam és így készült a paprikás haraszt krém alap.
Mozsárban pépesre őröltem kevés olíva olajjal,borssal,sóval a medvehagymát,aztán kikevertem pici tejszínnel és krémes tejföllel.Formába öntöttem,és be a jégre.....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.