2016. március 02. 13:06 - Zsolt Novák

Rántott hurka erdei gombás rizottóval,szarvasgombával

Hagyományos disznóságokból hurkát készítettem,persze nem kell bélbe tölteni...Most már tudom,hogy ha rántott hurkát készítek,kevesebb zsiradékkal jól kinyomkodom legközelebb a masszát....Hagyományos módon kirántottam.

Olíva olajon vöröshagymát dinszteltem,rádobtam a rizottó rizst,az apróra tört szárított erdei gomba keverékkel,sóval,borssal,fehérborral,állandóan hozzáadogatott alaplével főztem készre a köretet,és apró szarvasgombával tálaltam,friss zöldfűszer csokorral díszítettem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr98434836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása