Sikerült vásárolnom szabad tartású,friss vágású szürke marha pofahúst,oldalast,combot,és rostélyost....Az oldalasból nagyon gazdag ízű szombat éjszaka utáni , vasárnapi életmentő levest főztem.
Ma az egyik pofahús nyerte el méltó végzetét.(politikai meggyőződés, és hovatartozás nélkül állíthatom...fogalmam sincs hogy a jobb,vagy a bal oldali)
Bőséges mangalicazsírban fokhagymával,vöröshagymával,zöldségekkel,szemes borssal, és rozmaringgal készítettem,állandó folyadék pótlással...Jól gondoltam: 4 éves bika,4 óra sütés.
A kész pofahúst alufóliába csomagolva pihentettem és hagytam kihűlni,így szaftos,zamatos maradt....Szeleteltem,és friss egyszerű könnyű salátával tálaltam sült , grillezett paprikára....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.