2016. január 03. 09:26 - Zsolt Novák

Burgonya krémleves

A kis kockákra vágott krumplit kevés, enyhén sós vízben szétesősre főztem 3-4 babérlevél kíséretében.

Aztán minden hozzávalót egyszerre adtam hozzá... a tejszínt (aki szereti pikánsabban savanykásabban az használhat tejfölt is) őrölt szerecsen diót,reszelt parmezán sajtot, jó darab vajat, és az egészet botmixerrel krémesre turmixoltam.

A füstölt sonkát és a kesudíót serpenyőben roppanósra pirítottam és ezekkel tálaltam a levest.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr998228602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása