A kis kockákra vágott krumplit kevés, enyhén sós vízben szétesősre főztem 3-4 babérlevél kíséretében.
Aztán minden hozzávalót egyszerre adtam hozzá... a tejszínt (aki szereti pikánsabban savanykásabban az használhat tejfölt is) őrölt szerecsen diót,reszelt parmezán sajtot, jó darab vajat, és az egészet botmixerrel krémesre turmixoltam.
A füstölt sonkát és a kesudíót serpenyőben roppanósra pirítottam és ezekkel tálaltam a levest.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.