2015. december 13. 16:20 - Zsolt Novák

Diós pesto

Hozzávalók:

friss bazsalikom levél , dió , olívaolaj , reszelt parmezán sajt , pici só , pici cukor.

A diót megpirítottam,és minden összetevőt aprítóba raktam, és krémesre turmixoltam.

A zöld pesto nagyon sok olaszos étel alapja lehet,és sokféle módon elkészíthető....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr508169452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása