2015. október 18. 08:35 - Zsolt Novák

Cézár saláta

Itt van ez a Cézár saláta ügy.....
1.A Cézár saláta nem lecsó! (amit úgy variálnak ahogy akarnak)
2.Fontos az eredeti recept és minőségi alapanyagok!!!!!!!!
Cesare Cardini a Cesare család feje az 1920-as évek közepén a mexicói Tijuanában készítette ezt a salátát az USA -ból átruccanó vendégeknek akik a prohibition elől kirándultak át a határon.
Hozzávalók:
Római saláta (még kompromisszumból sem ,semmi más!!!!)
Kenyérkocka,olívaolaj,szardella,tojás,citromlé,fokhagyma,őrölt bors,(esetleg mustár),és parmezán forgács...(a Grana Padano nem igazi...30 hónaposnál kevesebb érlelésűn ne add alább)
Fölrakok néhány fotót....ja,Te nem így kaptad????Becsaptak!!!Jégsalátával,paradicsommal,uborkával és egyéb vackokkal, össze vissza szutyok öntetekkel,vagy valami hússal???? Olyan ez mint ásványvizet citrommal adni a vendégnek...aki ráadásul nem is kérte így...Egyfajta optikai tuning ami minden esetben a hely valami szomorú hiányosságát próbálja kompenzálni....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr647986459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása