2015. szeptember 28. 18:04 - Zsolt Novák

Mustáros sertésszűz szalonnás gombóccal

Zsíron durvára vágott hagymát pároltam, rádobtam a rusztikusra darabolt sertés szüzet,babérlevéllel,mozsárban tört mustármaggal-boróka bogyóval sóval barna cukorral ízesítettem,és fehérborral puhára pároltam.Mustáros tejföllel friss őrölt borssal habartam,majd tálaltam szalonnás gombóccal:

Egy jó kis eredeti szalonnás gombóc recept: http://www.chefkoch.de/rezepte/1050531210047414/Echte-suedtiroler-Speckknoedel.html

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr327852822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása