Zsíron durvára vágott hagymát pároltam, rádobtam a rusztikusra darabolt sertés szüzet,babérlevéllel,mozsárban tört mustármaggal-boróka bogyóval sóval barna cukorral ízesítettem,és fehérborral puhára pároltam.Mustáros tejföllel friss őrölt borssal habartam,majd tálaltam szalonnás gombóccal:
Egy jó kis eredeti szalonnás gombóc recept: http://www.chefkoch.de/rezepte/1050531210047414/Echte-suedtiroler-Speckknoedel.html
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.