Olíva olajon hagymát üvegesre pirítottam aztán hozzá a fokhagymát,paradicsom sűrítményt,barna cukrot,és lassú tűzön karamellizáltam.Közben elkészítettem a "kolbászhúst": darált marhahús,durvára aprított panchetta jó sok zúzott vegyes bors,só, lilahagyma,friss bazsalikom,pici panko morzsa,2 fürjtojás.....A masszából jó nagy lepényt formáztam,és serpenyőben mindkét oldalán...jól átsütöttem.
Tyúklevesssel felengedtem a karamellizált alapot,testes fehér bort,balzsam ecetet adtam hozzá,felforraltam,és hozzáadtam a sonkás tortellinit,10 percig főztem,aztán következett a piacon, nénitől vásárolt héjazott ,kockázott kerti paradicsom és a bébispenót no meg a jól átsült rusztikusra darabolt "kolbihús"... még öt percig forrt és aztán érlelt sonkával,reszelt parmezánnal tálaltam!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.