2015. augusztus 24. 14:56 - Zsolt Novák

Főtt füstölt csülök vadszilva chutney-val

Hozzávalók:

Vadszilva a határból,melaszos lágy barna cukor,lila hagyma,fokhagyma,lime héj friss gyömbér reszelve,curry keverék,csillag ánizs,só,római kömény,Bhut Jolokia chili pehely (na ezzel aztán óvatosan) vörösbor ecet.

Főtt füstölt csülök: csülök,füst,só,víz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr787730656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása