2015. június 04. 13:19 - Zsolt Novák

Minestrone

( A NAGY LEVES)

 Minden nyersanyaggal előre készültem,mert hiszen nagyon gyorsan megfőnnek a zöldségek,viszont nem egyszerre raktam bele a levesbe mindet,hogy legyenek roppanós ressek is benne.

MINESTRONE,avagy a "nagy leves"
Azért hívjuk ezt a zöldségekkel teli ételt Minestronénak egyszerűen,és nem Minestrone levesnek,mert a Minestra,levest jelent,a Minestrone azaz "nagy leves" egyszerűen utalás a bőséges beltartalomra....Tehát: lehetőség szerint ne mondjuk hogy levesleves

 

HOZZÁVALÓK: olívaolaj,pancetta,vöröshagyma,fokhagyma,paradicsompaszta,só bors,bazsalikom,fekete tölcsérgomba,cukkíni,sárgarépa,petrezselyemgyökér,kelkáposzta,vörösbab,fusilli,zöld tészta,petrezselyem zöldje,friss koktélparadicsom,parmezán sajt,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr867517500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása