2015. május 18. 16:59 - Zsolt Novák

Juhsajt mézzel kávéval

14 hónapos érlelésű kemény juhsajt Nagy Laci sajtmanufaktúrájából, Görög kávépulverrel,bodzakác mézzel.
(lehet hogy elsőre meghökkentőnek tűnik....Kedves Ínyencek! Kóstoljátok össze!)  Régebben Cheddarral készítettem,de Laci juhsajtja magasra rakta a lécet .

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr567470516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása