Alapjait tekintve már mind két ételt elkészítettem valamikor.A Flamand ragut és a csilis babot is.Ma pedig ötvöztem,összegyúrtam őket.Délután kettőkor kitaláltam hogy gulyáslevest főzök,mert iszonyú leveses vagyok.Aztán fél háromkor elkezdtem főzni.....ez lett belőle!
A sertéslapockát és füstölt tarját , rusztikusra darabolt vörös és lila hagymán paradicsom pürével erős tűzön lepírítottam.Babérlevéllel,kakukkfűvel,római köménnyel,borssal,sóval,magos mustárral,barna melaszos cukorral,sárgarépával,petrezselyem gyökérrel,darabka héjas citrommal,vörös babbal,és fél liter barna sörrel készre pároltam a ragut.Levéve a tűzről friss koriander zöldet,petrezselyem zöldet és friss csilit vágtam bele.
Újhagymás burgonyapürével tálaltam.Külön adtam hozzá a csilikrémet mert hiszen nem mindenki szereti olyan méreg erősen mint én.
Egy jó hideg Leffe,vagy akár Guiniss remek társává válhat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.