2015. május 06. 19:39 - Zsolt Novák

Mule Ragoût

Alapjait tekintve már mind két ételt elkészítettem valamikor.A Flamand ragut és a csilis babot is.Ma pedig ötvöztem,összegyúrtam őket.Délután kettőkor kitaláltam hogy gulyáslevest főzök,mert iszonyú leveses vagyok.Aztán fél háromkor elkezdtem főzni.....ez lett belőle!

A sertéslapockát  és füstölt tarját , rusztikusra darabolt vörös és lila hagymán paradicsom pürével erős tűzön lepírítottam.Babérlevéllel,kakukkfűvel,római köménnyel,borssal,sóval,magos mustárral,barna melaszos cukorral,sárgarépával,petrezselyem gyökérrel,darabka héjas citrommal,vörös babbal,és fél liter barna sörrel készre pároltam a ragut.Levéve a tűzről friss koriander zöldet,petrezselyem zöldet és friss csilit vágtam bele.

Újhagymás burgonyapürével tálaltam.Külön adtam hozzá a csilikrémet mert hiszen nem mindenki szereti olyan méreg erősen mint én.

Egy jó hideg Leffe,vagy akár Guiniss remek társává válhat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr317435602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása