Hááát nem állítom hogy egyszerű dologra vállalkoztam.De ha már kitaláltam meg kellett csinálnom.Óriási teret jártam be,több gasztrokultúrát egyesítettem egyetlen tányérra.
A vaddisznót én hoztam terítékre,a konfitálás provanszi fűszerkeverékkel történt,az olaszos rizottót marokkói ízekkel gyúrtam össze.
Provanszi fűszerkeverék: oregánó,bazsalikom,petrezselyem,majoranna,oregánó ,zsálya,borsikafű,rozmaring,tárkony.
Hamad mrakad: Sóban elrakott citrom "befőtt" kb fél éve várt a sorsára.
A rizottót kipatogott római köménnyel,friss csilivel,friss koriander zölddel és a hamad mrakad héjjal készítettem.
Valami fennséges lett!!!!!!!!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.