Az alaposan megtisztított szivárványos pisztráng pocakját megtöltöttem illatos zöldfűszerekkel,majd jó szorosan Fekete-erdei füstölt sonkába tekertem a lábujjától a feje búbjáig....és nem túl magas hőfokon ropogósra sütöttem olíva olajon.
Nagy Laci friss kecske gomolyáját egy befőttes üvegben olíva olajban,aszalt paradicsommal,boróka bogyóval,zsályával,rozmaringgal,kakukkfűvel,olíva bogyóval napokig érleltem és az lett a Pisztrángmummy körete.....
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.