2015. május 04. 13:55 - Zsolt Novák

Pisztráng mummy fűszeres kecske gomolyával

Az alaposan megtisztított szivárványos pisztráng pocakját megtöltöttem illatos zöldfűszerekkel,majd jó szorosan Fekete-erdei füstölt sonkába tekertem a lábujjától a feje búbjáig....és nem túl magas hőfokon ropogósra sütöttem olíva olajon.

Nagy Laci friss kecske gomolyáját egy befőttes üvegben olíva olajban,aszalt paradicsommal,boróka bogyóval,zsályával,rozmaringgal,kakukkfűvel,olíva bogyóval napokig érleltem és az lett a Pisztrángmummy körete.....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr27429238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása