Első lépésben elkészítettem a paradicsom szószt: konzerv hámozott paradicsomból babérlevéllel,friss bazsalikommal sóval borssal oliva olajjal kevés barna cukorral ízesítve,nem túl sűrűre,de "puttyogósra" beforralva.
A darált borjú és sertés húst olivaolajon apróra vágott vöröshagymával és és szárított morzsolt oregánóval lepirítottam jó alaposan,majd összerottyantottam a szósszal.
Az al dente pennét és a kész ragut rétegezve raktam a tepsibe,tetejére bazsalikomot,olívabogyót,aszalt paradicsomot,reszelt edamit ... folyt.a lap alján....
és karikázott mozzarellát tettem,jól meglocsoltam olajjal.Aztán meg be a sütőbe......
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.