Azt hiszem kecske húsból is ritkán készítünk ételt.Én is. Pedig nagyon változatosan,fantáziadúsan elkészíthető hús.
A darált gidahúst frissen őrölt borssal,citromfűvel fokhagymával,sóval ízesítettem....és kisütöttem
Natúr Görög joghurtból ( amit köszönhetek pilóta barátomnak,aki bármilyen autentikus alapanyagot meghoz nekem a világból...) pirított, oregánós padlizsán kockákból, csiliből állítottam össze a "dresszinget"
Az egészet, cukkinis tócsnira tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.