2015. április 01. 08:00 - Zsolt Novák

Füstölt lazac tatár

A füstölt lazac szeleteket durvára vágtam, sóval,frissen őrölt borssal,kaporral,citrom lével,kapri bogyóval,újhagymával,áttört fokhagymával,oliva olajjal ízesítettem,majd mascarponés sajtos stanglira tálaltam....

Egy karakteres , esetleg battonage Chardonnay remek kísérője lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr177324822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása