2015. március 28. 22:22 - Zsolt Novák

Húsvétajánló

A tavalyi arhcívumomból bányásztam elő...és mint mindig most sem receptet,mint inkább egyfajta iránymutatást szeretnék megosztani Veletek az én saját stílusomban.

Vendégeinket a következőkkel vártam:

Füstölt főtt parasztsonka,márványtojás,kecskesajtok,vaddisznó pástétom,tiroli hegyi sonka,céklás torma,aszalt szilvás-szarvasgombás torma,bajor krumplisaláta és sós kalács.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr207314190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása