Két féle kenegetőst készítettem ami akár vendégváró akár egy menü előétele is lehet.
Mindkettő alapja a mascarpone és egy kevés intenzív portugál házi ütésű olivaolaj.Az egyiket apróra vágott füstölt sonkával lilahagymával sóval borssal kevertem ki,a másikat aszalt paradicsommal fokhagymával bazsalikommal.A lilahagyma helyett használhatsz újhagymát vagy póréhagymát is.
Pirítóssal ciabattával friss puha kenyérrel is adhatod.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.