Mivel a hentesnél nem találtam,ezért a vénuszkagylót fagyasztva vettem a multitól.
Olivaolajon felkockázott paradicsomot,és fokhyagymát hevítettem,borsot sót az őrlőből,majd rádobtam a még fagyos kagylókat.Rövid ideig együtt pirítottam őket,majd felöntöttem fehérborral...lefedtem üvegfedővel,majd folyamatosan figyeltem hogy mikor nyílnak ki a kagylók,mert hát azok a bennük keletkező gőztől előbb utóbb szétnyílnak.....Az így elkészült ragura halmoztam a kifőtt tésztát megszórtam az egészet friss petrezselyem zöldjével alaposan összekevertem....és tálaltam az ételt fél fej sült fokhagymával,olivabogyóval és citrommal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.