A sajtfalatokat füstölt tehéngomolyából,camambertből és jófajta rokfortból készítettem...aszalt szilvával eperrel és friss fügével.
Borajánló: Demeter Csabi pincészete ... Egri bikavér 1999 Reserve. A már muzeális évjáratnak tekinthető egri,korának megfelelő érettséggel,jellegzetes palack bukéval rendelkezik...tökéletesen egyben van gyönyörű kerek,hosszú bor. Viszont megérdemli a kb. egy órás dekantálást,ami még élvezhetőbbé teszi Őt!
Csak megjegyzem... egy 60-70 éves huta üveg elvágását,senki ne kezdje el megfelelő gyémántfejes szakeszköz nélkül.....még így is sajna repedt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.