2015. február 17. 19:50 - Zsolt Novák

Borozós sajt ízelítő

A sajtfalatokat füstölt tehéngomolyából,camambertből és jófajta rokfortból készítettem...aszalt szilvával eperrel és friss fügével.

Borajánló: Demeter Csabi pincészete ... Egri bikavér 1999 Reserve. A már muzeális évjáratnak tekinthető egri,korának megfelelő érettséggel,jellegzetes palack bukéval rendelkezik...tökéletesen egyben van gyönyörű kerek,hosszú bor. Viszont megérdemli a kb. egy órás dekantálást,ami még élvezhetőbbé teszi Őt!

Csak megjegyzem... egy 60-70 éves huta üveg elvágását,senki ne kezdje el megfelelő gyémántfejes szakeszköz nélkül.....még így is sajna repedt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr307184239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása