Amolyan rendes,belevaló korhelylevest főztem vecsési savanyúkáposztával,jófajta békési füstölttel,és vörösbabbal.Mint általában a káposztás ételeimet,ezt is csomborral ízesítettem meg.
Az elkészült levest alaposan leturmixoltam,és libazsírban sült kacsamájjal,kaporral,csilivel és még egy kis plusz tejföllel tálaltam.
Tipp: érdemes több zsírban,egyszerre több májat megsütni,mert akkor ebben a remek ízletes sültzsírban tehetünk el mág májat!!!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.