2015. február 12. 15:01 - Zsolt Novák

Babos-káposztás krémleves kacsamájjal

Amolyan rendes,belevaló korhelylevest főztem vecsési savanyúkáposztával,jófajta békési füstölttel,és vörösbabbal.Mint általában a káposztás ételeimet,ezt is csomborral ízesítettem meg.

Az elkészült levest alaposan leturmixoltam,és libazsírban sült kacsamájjal,kaporral,csilivel és még egy kis plusz tejföllel tálaltam.

Tipp: érdemes több zsírban,egyszerre több májat megsütni,mert akkor ebben a remek ízletes sültzsírban tehetünk el mág májat!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr477164791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása