Összeforgattam a raguval,majd fékemény sajttal megtálaltam az ételt.
TIPP: A sajtot reszelheted is,de nagyon jól mutat ha kézzel morzsolva rusztikusabb darabokban halmozod az ételre
Bor ajánló: Gál Lajos Egerszóláti Olaszrizling
Összeforgattam a raguval,majd fékemény sajttal megtálaltam az ételt.
TIPP: A sajtot reszelheted is,de nagyon jól mutat ha kézzel morzsolva rusztikusabb darabokban halmozod az ételre
Bor ajánló: Gál Lajos Egerszóláti Olaszrizling
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.