2015. február 10. 10:17 - Zsolt Novák

Kucsmagombás penne

Az alaposan megtisztított kucsmagombát konyhai papírtörlőn leszárítottam,majd olivaolajra dobva sóval,frissen őrölt borssal, kakukkfűvel fűszereztem...később hozzá a parajt,de csak addig hogy megfonnyadjon,fokhagymát majd a legvégén a koktélparadicsomokat , éppen hogy átmelegedjenek.

 

Összeforgattam a raguval,majd fékemény sajttal megtálaltam az ételt.

TIPP: A sajtot reszelheted is,de nagyon jól mutat ha kézzel morzsolva rusztikusabb darabokban halmozod az ételre

Bor ajánló: Gál Lajos Egerszóláti Olaszrizling

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azenkonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr417157533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása